ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Logo_14500_Compressed

Νέα Τηλεφωνική Υπηρεσία Ραντεβού στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης

 

Με σκοπό την χωρίς καθυστερήσεις και αναμονήεξυπηρέτηση κάθε ενδιαφερόμενου για ραντεβού στο Νοσοκομείο μας, τίθεται σε λειτουργία την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 μία νέα, πρωτοποριακή τηλεφωνική υπηρεσία.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί πλέον να καλεί – από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο – στον αριθμό 14500, 24 ώρες το 24ωρο, Σαββατοκύριακα και αργίες για να κλείσει πρωινά και απογευματινά ραντεβού στο Νοσοκομείο μας. Η εξυπηρέτηση της κλήσης είναι ζωντανή, από εκπρόσωπο της τηλεφωνικής υπηρεσίας.

Σε περίπτωση ακύρωσης ή μετάθεσης ραντεβού από το Νοσοκομείο, ο πολίτης που έχει κλείσει ραντεβού, ειδοποιείται αμέσως σχετικά με δωρεάν μήνυμα που λαμβάνει στο τηλέφωνό του.

Επιπλέον, 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία του ραντεβού, ο πολίτης που έχει κλείσει ραντεβού, λαμβάνει δωρεάν μήνυμα υπενθύμισης του ραντεβού του στο τηλέφωνό του.

Ο πολίτης που επιλέγει να κλείσει το ραντεβού του εύκολα και άμεσα μέσω της τηλεφωνικής υπηρεσίας 14500, χρεώνεται 0,79 € ανά λεπτό κλήσης από σταθερό τηλέφωνο και 1,19 € το πρώτο λεπτό και μετά ανά δευτερόλεπτο, εάν καλεί από κινητό τηλέφωνο.

Εναλλακτικά, ο πολίτης μπορεί να κλείνει ραντεβού προσερχόμενος στο Νοσοκομείο ή καλώντας στους τηλεφωνικούς αριθμούς 25513 52461/52465,μόνο Δευτέρα-Παρασκευή, 8 π.μ.-2μ.μ.

Με τη λειτουργία της νέας τηλεφωνικής υπηρεσίας ραντεβού 14500 προσβλέπουμε στη βελτίωση της εμπειρίας του πολίτη κατά την αλληλεπίδρασή του με το Νοσοκομείο μας, στη βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων ραντεβού στο Νοσοκομείο και στη μείωση του χρόνου αναμονής εξυπηρέτησης του πολίτη.

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΓΝ ΕΒΡΟΥ

Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

4 thoughts on “Νέα Τηλεφωνική Υπηρεσία Ραντεβού στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης

  1. δωρεαν υγεια με χρεωση 2 ευρω την κλιση , για ραντεβου . δεν ειναι σωστο

    1. Θέλω ακύρωση του ραντεβού μου

  2. Γιατί θα πρέπει να πληρώσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού? Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται!!

  3. Θέλω να μου γράψει φάρμακα ένα παθολόγος, καθότι είμαι από Ορεστιάδα και δεν μπορεί ο ιδιώτης Παθολόγος να μου τα γράψει ηλεκτρονικά γιατί δε δουλεύει το σύστημα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

85  −  83  =