ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

https://www.nmc2023.com/

Αγαπητοί Συνάδελφοι, 

Εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Πυρηνικής Ιατρικής και Μοριακής Απεικόνισης, έχω την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσω στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πυρηνικής Ιατρικής, που θα πραγματοποιηθεί από 11 – 14 Μαΐου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου Ramada Plaza by Wyndham Thraki στην Αλεξανδρούπολη.

Το Συνέδριο ετέθη υπό τις Αιγίδες του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Δήμου Αλεξανδρούπολης και των Ιατρικών Συλλόγων Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης.

Το Συνέδριο αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό όπου προσφέρεται η δυνατότητα συνάντησης των Πυρηνικών Ιατρών και των συνεργαζόμενων επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων, για την ανταλλαγή απόψεων επί των επιστημονικών θεμάτων που μας απασχολούν στην καθημερινή μας κλινική πράξη. Με την συμμετοχή των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής θα αποτελέσει ένα σημαντικό σχολείο στην εκπαίδευση των μελλοντικών μας συναδέλφων.

Η Ανάπτυξη νέων φαρμάκων, υβριδικών συστημάτων απεικόνισης και η εφαρμογή νέων τεχνικών δημιουργούν ένα περιβάλλον με προκλήσεις, που διευρύνει τις διαγνωστικές και θεραπευτικές δυνατότητές της Πυρηνικής Ιατρικής.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ανάδειξη των διαγνωστικών και θεραπευτικών εφαρμογών της Πυρηνικής Ιατρικής, με έμφαση στις εφαρμογές αιχμής, που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην περεταίρω ανάπτυξη και εξέλιξη της ειδικότητας, ενώ ταυτόχρονα θα προκαλέσουν έναν γόνιμο επιστημονικό διάλογο μεταξύ των επιστημόνων.

Το Πανελλήνιο συνέδριο αποτελεί τη βάση τόσο για την προώθηση επιστημονικής γνώσης και γόνιμων ιδεών, όσο και την ευκαιρία για συνάντηση των παλιών και γνωριμία των νέων μελών της ειδικότητάς μας.

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος σε αυτή την προσπάθεια και προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, ενώ εμείς με τη σειρά μας θα φροντίσουμε να απολαύσετε τη φιλόξενη Αλεξανδρούπολη, τον πανέμορφο Έβρο και Θράκη. 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,


Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Ζησιμόπουλος Αθανάσιος
Καθηγητής Πυρηνικής Ιατρικής
Σχολή Επιστημών Υγείας
Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης
Αλεξανδρούπολη

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  +  37  =  45